Середа, 15.05.2024, 13:13
Вітаю Вас Гість | RSS

НВК"ЗНЗ-ДНЗ" с.Михайлівці

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 5
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Квітень » 8 » Дорогі учні, шановні батьки та працівники НВК «ЗНЗ-ДНЗ» с. Михайлівці!
22:43
Дорогі учні, шановні батьки та працівники НВК «ЗНЗ-ДНЗ» с. Михайлівці!

Дорогі учні, шановні батьки та працівники НВК «ЗНЗ-ДНЗ» с. Михайлівці!

Нині нелегкий час не лише в нашій державі, а й на всій планеті. Щодня чуємо про збільшення кількості інфікованих, про героїзм медиків, активну роботу волонтерів, про державні заходи з подолання хвороби. Порушено звичний режим роботи підприємств, і ритм життя людей змінився. Зараз, як ніколи, кожен із нас потребує розуміння й підтримки рідних, друзів, колег. А учні з нетерпінням чекають живого спілкування зі своїми вчителями.

Сьогодні усі ми перебуваємо на карантині до 24.04.2020 року у зв’язку з швидким поширенням у світі COVID-19. Це означає, що ще місяць школярі не відвідуватимуть школу. Навчати і оцінювати результати дітей вчителям доведеться вже у реаліях тривалої, тотальної і вимушеної онлайн-освіти. Змінився режим роботи, навчання, відпочинку кожного з нас. Заклад освіти перейшов на дистанційну форму навчання, працівники на гнучкий режим роботи. Кожен із нас вчиться по- новому працювати, спілкуватися, та й взагалі – жити.

Шановні батьки! Ми дякуємо кожному з вас за допомогу в організації дистанційного навчання. На жаль, наші учителі можуть бути поруч з Вашою дитиною лише завдяки використанню всіх технічних та інформаційних засобів Інтернету, різних освітніх платформ, програми ZOOМ. Кожен он-лайн урок, консультація, семінар, класні години та батьківські збори, що проводять наші учителі для Ваших дітей дають можливість опанувати учнями програмовий матеріал . Ваших дітей учителі оцінюють у дистанційному режимі через електронні та інші наявні засоби. Але не потрібно хвилюватися, якщо технічні можливості не дозволяють провести оцінювання навчальних досягнень Ваших дітей дистанційно, його проведення буде відтерміновано до завершення епідеміологічної ситуації .

Дорогі учні! Ви навіть не уявляєте, як педагогічний колектив сумує за звичними уроками, коли ми бачимо ваші усмішки, очі, чуємо ваш голос, тішимося розумними відповідями, активністю на уроці. Навчання продовжується! Хай воно незвичне для вас, але учителі намагаються зробити його таким же цікавим, як у класі. Не зневірюйтеся, якщо щось не вдається з першого разу. Головне – працювати систематично, радитися з батьками, однокласниками та вчителями. Ви – найкращі учні, і разом ми все переможемо!

Шановні учителі ! Вимушене дистанційне навчання поставило перед нами непрості виклики: створення дистанційних курсів, які потребують від викладачів копіткої, але цікавої роботи, пов’язаної з опрацюванням нових технологій, підготовкою відповідних матеріалів, налаштуванням курсів під авторську методику викладання, постійною їх підтримкою та оновленням. Але кожен педагог НВК с. Михайлівці зумів швидко сприйняти зміни, перебудувати свою роботу, оволодіти новими навичками. Під час карантину Ви розміщуєте важливі для навчання матеріали – презентації, схеми, аудіо- та відеофайли, даєте учням посилання на корисні ресурси для додаткового вивчення. Застосування Вами електронних ресурсів допомагає учням засвоювати знання на достатньому рівні та без скорочених тем, тобто карантин не став на заваді якісної освіти. Кожному з нас дуже нелегко. Але колектив НВК с. Михайлівці завжди вирізнявся своєю згуртованістю, взаєморозумінням, взаємною підтримкою. Дякую усім Вам за професіоналізм, невтомну працю, мудрість. Адже закрита на карантин школа ще не свідчить про відсутність уроків і необхідних для повноцінного освітнього процесу заходів.

Висловлюю вдячність усім працівникам, які забезпечують функціонування інженерних споруд закладу освіти, дотримання у ньому санітарних норм та норм охорони праці. Ваша підтримка й розуміння важливі для всього колективу.

Закликаю всіх: залишайтеся вдома , дотримуйтеся, будь ласка, усіх заходів особистої гігієни, вчіться бути відповідальними за своє здоров’я та здоров’я Ваших рідних. Спілкуйтеся з рідними та друзями, адже сучасні технічні засоби дозволяють це зробити. Нехай ніхто сьогодні, у цей нелегкий час, не відчуває себе самотнім. Будьте усі здорові!

З повагою в. о. директора школи Петро Багрій

Переглядів: 102 | Додав: Юрец | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz